מתכון

מרק פלפלים אדומים

דצמבר 2015
2 דירוגים
מרק פלפלים אדומים. צילום: דניאל לילה
מרק פלפלים אדומים. צילום: דניאל לילה

תוספות:
• רצועות פלפלים קלויים.
• בצל סגול חתוך לקוביות.
• קוביות קטנות של גבינה בולגרית או פטה.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה (לא חובה):

להגשה (לא חובה):

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממיסים חמאה ושמן זית בסיר רחב. מוסיפים בצל ושום ומאדים על להבה נמוכה-בינונית עד שהבצל שקוף ורך. מוסיפים שורש סלרי ופלפלים ומבשלים מכוסה על להבה בינונית-נמוכה 10 דקות.

2

מוסיפים מים, מלח ופלפל ומבשלים 10 דקות.

3

מסירים מהכיריים ומצננים. טוחנים את המרק בעזרת מוט ריסוק עד לקבלת מרקם חלק.

4

מניחים כפית שמנת חמוצה או מזלפים שמנת מתוקה על פני המרק ומעליה מפזרים כמה עלי זעתר/אורגנו.