מתכון

מרק פסטה אה צ׳צ'י

יוני 2019
2 דירוגים
מרק פסטה אה צ׳צ'י של השף מנה שטרום. צילום: מירי דוידוביץ'
מרק פסטה אה צ׳צ'י של השף מנה שטרום. צילום: מירי דוידוביץ'

לשדרוג ההגשה מעטרים במעט שמן זית, ואם רוצים - גם בפטרוזיליה קצוצה

משרים את גרגירי החומוס במים לילה לפני ההכנה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מטגנים את הבצל בשמן זית עד לריכוך, אך לא עד שיזהיב. מוסיפים את העגבניות וענף הרוזמרין, ממליחים ומטגנים קלות.

2

מוסיפים את גרגירי החומוס ומטגנים קלות.

3

מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד לריכוז הנוזלים על אש גדולה.

4

מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד לריכוך מוחלט של גרעיני החומוס. מוציאים מהסיר שתי מצקות מלאות גרגירי חומוס וטוחנים במעבד מזון, תוך הוספת מעט מנוזלי המרק. מחזירים את המחית לסיר ומביאים שוב לרתיחה.

5

מוסיפים את הפסטה ומבשלים במרק עד היותה מוכנה. הצעת הגשה: מעטרים במעט שמן זית, ואם רוצים - גם בפטרוזיליה קצוצה.