מתכון

מרק קר של יוגורט וסלרי עם מלפפונים וחזרת טרייה

מרץ 2020
מרק קר של יוגורט וסלרי עם מלפפונים וחזרת טרייה של רועי ענתבי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
מרק קר של יוגורט וסלרי עם מלפפונים וחזרת טרייה של רועי ענתבי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

פרשנות אישית ורעננה במיוחד לטרטור. עלי סלרי וחזרת מוסיפים חריפות נעימה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים יוגורט עם סלרי, שמן זית ומלח עד למרקם נוזלי וחלק. אם יש צורך מדללים ב-1/2-1/4 כוס מים. מקררים 3 שעות לפחות.

להגשה

2

יוצקים את היוגורט לקערות הגשה, מוסיפים לכל צלחת כף מלפפון קצוץ וחזרת מגוררת מעל לפי הטעם. מזלפים מעט שמן זית ומגישים.