מתכון

מרק שום, בצל ולחם

מרץ 2019
2 דירוגים
מרק שום, בצל ולחם של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט
מרק שום, בצל ולחם של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט

כן, זה בדיוק מה שאנחנו רוצים בחורף – מרק. השף אלרן בוזגלו מגיש מרק בצל קלאסי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את החמאה, השום והבצל ומטגנים על אש נמוכה עד להשחמה, כ-20 דקות.

2

מוסיפים את התימין ואת ציר הירקות ומביאים לרתיחה.

3

מוסיפים את הלחם וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות. מוציאים את ענף התימין.

4

טוחנים את תכולת הסיר בבלנדר מוט ידני. מוסיפים את השמנת המתוקה והחלב, ומחממים שתי דקות נוספות. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.