מתכון

משקה מלון

מיץ טבעי ומתוק שהילדים נורא אוהבים. לכוסות של המבוגרים מוסיפים שוט רום, שיעזור להם לצלוח את המסיבה עם חיוך

יוני 2019
משקה מלון של שי-לי ליפא. צילום: דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע
משקה מלון של שי-לי ליפא. צילום: דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע

המיץ נפרד די מהר למוצק ונוזל, לכן לפני המזיגה נערו היטב את הבקבוק.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרסקים את החומרים בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק ואחיד, יוצקים לבקבוק ושומרים בקירור עד ההגשה.

גיוון: טוחנים בנפרד גם מלון ירוק, מחליפים את מיץ המנגו במיץ תפוחים ומוסיפים עלים מגבעול או שניים של נענע. מוזגים לכוס את המיץ הכתום ואחריו את הירוק לקבלת משקה בשני צבעים.