מתכון

נאגטס סלמון

קציצות סלמון נימוחות בפנים ופריכות מבחוץ, בסגנון fish cakes

פברואר 2021
נאגטס סלמון של אורלי פלאי־ברונשטיין (צילום: shutterstock)
נאגטס סלמון של אורלי פלאי־ברונשטיין (צילום: shutterstock)

כאן הוספתי תיבול אסייתי של רוטב דגים וליים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לאפייה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מרסקים גריסיני במעבד מזון לאבקה דקה. מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים בפולסים לתערובת אחידה אך לא משחתית.

3

מעצבים לקציצות אצבע באורך 4 ס”מ ובעובי 1 ס”מ. מרססים בשמן ואופים 12-10 דקות עד הזהבה.