מתכון

נאגטס סלמון

פברואר 2021
נאגטס סלמון של אורלי פלאי־ברונשטיין (צילום: shutterstock)
נאגטס סלמון של אורלי פלאי־ברונשטיין (צילום: shutterstock)

קציצות נימוחות בפנים ופריכות מבחוץ בסגנון fish cakes

כאן הוספתי תיבול אסייתי של רוטב דגים וליים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לאפייה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מרסקים גריסיני במעבד מזון לאבקה דקה. מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים בפולסים לתערובת אחידה אך לא משחתית.

3

מעצבים לקציצות אצבע באורך 4 ס”מ ובעובי 1 ס”מ. מרססים בשמן ואופים 12-10 דקות עד הזהבה.