מתכון

נאצ'וס פיתה עם זעתר

נשנוש פריך שכיף להכין ביחד עם הילדים, ושמתחסל עוד הרבה יותר מהר מהזמן שלוקח להכין אותו

26,000 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
נאצ'וס פיתה עם זעתר
נאצ'וס פיתה עם זעתר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.

2

חוצים כל פיתה ל-2 עיגולים. חותכים כל עיגול לרבעים וכל רבע לשני משולשים, כך שמתקבלים 8 משולשים מכל עיגול (ו-16 משולשים מכל פיתה).

3

מעבירים לקערה גדולה. מוסיפים שמן זית וזעתר ומערבבים היטב בעזרת הידיים. מסדרים בתבניות בשכבה אחת.

4

אופים 15-12 דקות עד שהנאצ'וס זהובים.