החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-230 מעלות. מניחים את דלועי הערמונים בשלמותן על מגש ואופים למשך 40 דקות.
2
חוצים את הדלועים, מרוקנים מגרעינים, מוציאים את התוכן בכף ושוקלים 900 גר' של בשר דלעת. מערבבים בקערה את הדלעת עם הקמח, הביצה והמלח לבצק אחיד.
3
מגלגלים את הבצק לגלילים ארוכים על משטח מקומח וחותכים לניוקי בגודל של 1.5 ס"מ. חולטים את הניוקי במים רותחים 2 דקות, מעבירים למחבת עם החמאה ומטגנים כדקה.
4
מוסיפים את עלי המרווה ומעט מלח ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים על הניוקי פרמזן וגבינה כחולה.