מתכון

ניוקי דלעת ערמונים בחמאה שרופה, פרמזן וגבינה כחולה

מאי 2019
3 דירוגים
ניוקי דלעת ערמונים בחמאה שרופה ומרווה, פרמזן וגבינה כחולה של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים
ניוקי דלעת ערמונים בחמאה שרופה ומרווה, פרמזן וגבינה כחולה של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים

מנת ניוקי צמחונית שללא ספק תגנוב את ההצגה במהלך הארוחה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-230 מעלות. מניחים את דלועי הערמונים בשלמותן על מגש ואופים למשך 40 דקות.

2

חוצים את הדלועים, מרוקנים מגרעינים, מוציאים את התוכן בכף ושוקלים 900 גר' של בשר דלעת. מערבבים בקערה את הדלעת עם הקמח, הביצה והמלח לבצק אחיד.

3

מגלגלים את הבצק לגלילים ארוכים על משטח מקומח וחותכים לניוקי בגודל של 1.5 ס"מ. חולטים את הניוקי במים רותחים 2 דקות, מעבירים למחבת עם החמאה ומטגנים כדקה.

4

מוסיפים את עלי המרווה ומעט מלח ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים על הניוקי פרמזן וגבינה כחולה.