מתכון

נשנושי בוטנים מלוחים בשוקולד

נשנושי בוטנים מלוחים בשוקולד. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
נשנושי בוטנים מלוחים בשוקולד. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

הטעם שמתפשט בפה כבר בביס הראשון דומה להפליא לחטיפי הבוטנים המוכרים והאהובים כמו סניקרס או ריסס

קינוח מתוק-מלוח שלא דורש אפייה ומזכיר בטעמו את חטיפי הבוטנים האהובים כמו סניקרס או ריסס.
הטעם שמתפשט בפה כבר בביס הראשון דומה להפליא לחטיפי הבוטנים המוכרים והאהובים (כמו סניקרס או ריסס). אפשר ליצור מהתערובת תלוליות של בוטנים מצופים או לשטח ולחתוך לקוביות או לשבור לגושים.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממיסים שוקולד עם חמאת בוטנים סקיפי ושמן במיקרוגל.

2

מערבבים את תערובת השוקולד עם בוטנים.

3

מניחים תלוליות על נייר אפייה בעזרת כף ומקררים להתייצבות.

4

מגישים מייד או שומרים במקרר כשבועיים או במקפיא חודשיים.