מתכון

נתחי חזה עוף וחצילים מקורמלים על אורז

5 דירוגים
נתחי חזה עוף וחצילים מקורמלים על אורז. צילום: דניאל לילה
נתחי חזה עוף וחצילים מקורמלים על אורז. צילום: דניאל לילה

יש לכם אורז לבן מאתמול וחזה עוף במקרר? הוסיפו חצילים ורוטב סויה ויש לכם מוקפץ טעים בסגנון אסייתי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להקפצה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים ווק, מוסיפים שמן ומקפיצים את נתחי חזה העוף בסויה עד שהם מלבינים. מוציאים מהווק.

2

מוסיפים לווק חצילים, מים רותחים וסוכר. מבשלים כ-20 דקות או עד שהמים מתאדים ומתקבלות קוביות חציל שחומות ומזוגגות.

3

מחזירים את נתחי העוף לווק, מקפיצים יחד, מוסיפים בצל ירוק ומגישים עם אורז.