מתכון

נתחי סינטה עם ברוקולי ועגבניות

נובמבר 2015
נתחי סינטה עם ברוקולי ועגבניות. צילום: דניאל לילה
נתחי סינטה עם ברוקולי ועגבניות. צילום: דניאל לילה

מוקפץ בטעם איטלקי - השילוש: ברוקולי, שום ועגבנייה שלעולם לא יאכזב

מוקפץ בטעם איטלקי – השילוש: ברוקולי, שום ועגבנייה שלעולם לא יאכזב, ואפשר גם עם פסטה.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים ווק או מחבת גדולה ורחבה עם שמן זית ושום. מקפיצים את הברוקולי דקה-שתיים, מוציאים החוצה ומוסיפים את הבשר. מקפיצים עד ששחום יפה.

2

מחזירים את הברוקולי, מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל ומקפיצים דקה-שתיים, עד שהכל חם ומעלה רחש צלייה וריח.