מתכון

נתח אסאדו שלם בתנור בזיגוג ברביקיו רימונים

ניתן להכין את האסאדו יום לפני ההגשה: לאחר האפייה מצננים ומאחסנים את הבשר במקרר

58,912 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
נתח אסאדו שלם בתנור בזיגוג ברביקיו רימונים של שף ברק אלמיש. צילום: נמרוד גנישר. סטילינג: קרן ברק
נתח אסאדו שלם בתנור בזיגוג ברביקיו רימונים של שף ברק אלמיש. צילום: נמרוד גנישר. סטילינג: קרן ברק

כלים: מחבת ברזל גדולה, תבנית עמוקה לתנור

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת גדולה עד שהיא לוהטת, מוסיפים את השמן, מתבלים את נתחי האסאדו במלח, בפלפל, בפלפל אנגלי ובעלי דפנה וצורבים היטב במחבת (כל צד כ-3 דקות).

2

מניחים את הנתחים בתבנית עמוקה שניתן להכניס לתנור.

3

מערבבים בכלי נפרד את הסויה, רכז הרימונים והשאטה ויוצקים מעל הבשר כך שהרוטב יעטוף את כל הבשר. יוצקים את המים ומכסים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף לאטימה מוחלטת.

4

מכניסים למשך 30 דקות לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות טורבו. מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואופים שעתיים וחצי נוספות. מוציאים מהתנור ופותחים את נייר הכסף. נותנים למנה להתקרר מעט.

5

לפני ההגשה מעבירים לגריל חם לצריבה.