מתכון

סביצ’ה אינטיאס על קרם חצילים, לאבנה ולימון כבוש

מרץ 2019
3 דירוגים
סביצ’ה אינטיאס על קרם חצילים, לבנה ולימון כבוש של שף עלאא מוסא. צילום: יפית בשבקין
סביצ’ה אינטיאס על קרם חצילים, לבנה ולימון כבוש של שף עלאא מוסא. צילום: יפית בשבקין

מנה ראשונה פשוטה להכנה בטעמים של מסעדת שף

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקרם חצילים

לקרם לימון

לעיטור

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לקרם חציל

1

שורפים חציל באש גלויה עד לקבלת צבע שחור. טוחנים את החציל בקליפתו יחד עם הלבנה, השום ומיץ הלימון עד למרקם חלק, ומזליפים את שמן הזית פנימה.

לקרם לימון

2

טוחנים את הלימון הכבוש במעבד מזון עם האריסה עד למרקם חלק לגמרי ומסננים היטב.

לדג

3

בוזקים על הדג מלח ופלפל לבן ומזליפים מיץ לימון. משרים במיץ הלימון כחצי שעה.

להרכבה

4

מניחים על צלחת ההגשה כמה כפות גדושות מקרם החציל. מעל מניחים את הדג, לצדו מניחים את קרם הלימון ומעטרים בביצי דגים.