מתכון

סביצ'ה עם תותים, בזיליקום וצ'ילי

2 דירוגים
סביצ'ה עם תותים, בזיליקום וצ'ילי של שפית אמילי גולדברג. צילום: טל סיון צפורין. סטיילינג: דיאנה לינדר
סביצ'ה עם תותים, בזיליקום וצ'ילי של שפית אמילי גולדברג. צילום: טל סיון צפורין. סטיילינג: דיאנה לינדר

מה שנתן לאמילי גולדברג את ההשראה לסביצ'ה עם התותים זה הפרילי של שנות ילדותה

האני מאמין הקולינרי שלי הוא שילוב של העולם הישן והעולם החדש. מה שנתן לי השראה לסביצ'ה עם התותים זה הפרילי של שנות ילדותי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לשמן בזיליקום

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מכינים שמן בזיליקום: חולטים את עלי הבזיליקום כ־30 שניות במים רותחים עם מלח ומעברים מיד למי קרח. סוחטים היטב. טוחנים את העלים עם השמן עד לקבלת שמן ירוק במרקם חלק. מסננים במסננת דקה מאוד (שינואה) ומצננים.

2

מסדרים את הדג בצלחת הגשה. מנקדים מעל עם יוגורט, מפזרים תותים, מתבלים במלח ופלפל, מקשטים עם שמן בזיליקום, סוחטים מעל ליים או לימון ומפזרים פרוסות צ'ילי ועלי מיקרו בזיליקום. מפזרים מעל מעט טוביקו שחור.