החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים במטחנת בשר או במעבד מזון פלפלים ירוקים חריפים, שיני שום וכוסברה לתערובת אחידה. מוסיפים שמן, ג'ינג'ר טחון והל ומערבבים לתערובת אחידה.
2
מעבירים את הסחוג לצנצנת ושומרים במקרר עד שבוע.
סחוג ירוק מושלם, עם עקצוץ נעים של תבלינים
טוחנים במטחנת בשר או במעבד מזון פלפלים ירוקים חריפים, שיני שום וכוסברה לתערובת אחידה. מוסיפים שמן, ג'ינג'ר טחון והל ומערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים את הסחוג לצנצנת ושומרים במקרר עד שבוע.