מתכון

סטייק כרוב צלוי

פברואר 2019
3 דירוגים
סטייק כרוב צלוי של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה
סטייק כרוב צלוי של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה

הלחם והאנשובי הופכים את המנה מתוספת למנה שיכולה לשמש ארוחה בפני עצמה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־200 מעלות. מושחים את פרוסות הכרוב בשמן זית ומעבירים לתבנית. מפזרים מעל מלח ופלפל, עשבי תיבול ופלפל ירוק חריף. מכסים את התבנית בנייר אפייה ואופים כ־12 דקות.

2

מסירים את נייר האפייה, מוסיפים חתיכות לחם וצולים עוד כ־10 דקות עד להזהבה. מניחים פילטים של אנשובי על הכרוב הצלוי ומגישים.