מתכון

סטייק פרגית על סלט עשבים

פברואר 2019
1 דירוגים
סטייק פרגית על סלט עשבים של השף עלי זועבי. צילום וסטייליניג: בועז לביא
סטייק פרגית על סלט עשבים של השף עלי זועבי. צילום וסטייליניג: בועז לביא

השף עלי זועבי מכין מנה עיקרית קלילה לפסח שלא דורשת מכם שעות של עמל במטבח

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למשרה

לסלט

למשרה

לסלט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

למשרה

1

מערבבים היטב בקערה גדולה את כל חומרי המשרה. מכניסים את סטייק הפרגית לקערה ומשרים למשך 30 דקות.

לסלט

2

מערבבים בעדינות בקערה את כל מרכיבי הסלט (נזהרים שלא למעוך את הפילטים של התפוז).

3

מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית ומטגנים קלות את עלי המרווה. מניחים את סטייק הפרגית על המחבת החמה וצורבים 2-3 דקות מכל צד.

להגשה

4

מסדרים מהסלט בצלחת הגשה ומעל מניחים את הפרגית הצרובה.