את הסינייה הזו אני מכין מפורלים קטנים, שמתאימים בדיוק לתבנית. גם ההכנה פה מתאימה למארח הקיצי – מינימום עבודה, מינימום זמן מול מקור חום והתוצאה מרשימה ונורא טעימה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-220 מעלות.
2
מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומניחים בתבנית. מזלפים שמן זית ומיץ לימון ומפזרים שום.
3
צולים 5 דקות, הופכים וצולים עוד 7 דקות. יוצקים יוגורט וצולים עוד 5 דקות.
4
מוציאים מהתנור, מפזרים צנוברים, נענע, פלפל שאטה וסומאק ומגישים מייד.