מתכון

סינייה כרובית וחציל

דצמבר 2018
3 דירוגים
סינייה כרובית וחציל של שף רועי ענתבי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
סינייה כרובית וחציל של שף רועי ענתבי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן

הסינייה הזו קלילה וצמחונית, מנה שמתאימה לארוחות צהריים או ערב, כשלא מתחשק לבשל ולאכול בשר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים את החציל בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מחוררים וצולים בגריל עליון במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש ל־220 מעלות. הופכים וצולים במשך 10 דקות נוספות. מפרידים את בשר החציל מהקליפה.

2

מערבבים את הטחינה, המים, הלימון והמלח עד קבלת מרקם אחיד.

3

מניחים את בשר החציל, הבצל, הכרובית והזיתים בתבנית, מתבלים ומוזגים את הטחינה עד כמעט כיסוי. אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות.