מתכון

סלט אבטיח וירוקים

אוגוסט 2019
2 דירוגים
סלט אבטיח קצת אחר של רינת צדוק. צילום: שני בריל
סלט אבטיח קצת אחר של רינת צדוק. צילום: שני בריל

הסלט הזה משלב קליפות אבטיח כבושות, אבטיח מיובש ואבטיח טרי שמייצרים משחקי טעם

לסלט מצטרפת גבינת הפטה – חברתו הטובה של האבטיח – וגם ליים, צ'ילי ולוביה טרייה חלוטה, כך שבכל ביס יש שפע טעמים ומרקמים. כיף אמיתי.

לקליפות אבטיח כבושות

לאבטיח מיובש

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול ומכינים קערת מי קרח. חולטים לוביה במשך 3 דקות. מוצאים במלקחיים ומעבירים למי הקרח.

2

מעבירים את כל המרכיבים למעט הגבינה והסילקורניה בקערה, מתבלים בשמן זית, מיץ ליים ופלפל. מערבבים בעדינות, מפזרים חתיכות סילקורניה ופטה ומגישים.