מתכון

סלט אביבי ירוק

ינואר 2020
2 דירוגים
סלט אביבי ירוק של רות אוליבר | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלט אביבי ירוק של רות אוליבר | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

תפוח עץ, שמיר, נענע וירוקים נוספים חוברים זה לזה בסלט רענן עם רוטב חמוץ-מתוק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הפול

1

מבשלים את תרמילי הפול במי מלח רותחים 10-5 דקות עד שמתרככים אך עדיין נותרים נגיסים (מוציאים תרמיל אחד מהמים ובודקים). מצננים וקולפים את הקליפה החיצונית וגם את השקופה הפנימית.

2

מערבבים את הפול עם יתר חומרי הסלט בקערה.

מכינים את הרוטב ומגישים

3

מערבבים את החומרים בצנצנת. טועמים ומתקנים תיבול.

4

יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.