מתכון

סלט אנדיב סגול

מאי 2019
1 דירוגים
סלט אנדיב סגול של שף אסף בלינדר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
סלט אנדיב סגול של שף אסף בלינדר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

סלט קליל ופריך בסגנון איטלקי, שמשלב בין טעמי האנדיב המרירים לגבינה כחולה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לוויניגרט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

ויניגרט

1

קוצצים ½ תפוח לקוביות קטנות. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הוויניגרט מלבד השמן. את השמן מזליפים באיטיות תוך טחינה. מקררים.

הרכבת המנה

2

חותכים את שורשי האנדיב ומפרקים את העלים. מכניסים לקערה, מוסיפים את עלי הארוגולה, מתבלים בוויניגרט ומערבבים. מפוררים מעל את הגבינה וזורים את השקדים.