מתכון

סלט ארטישוק עם מיונז שקדים

מרץ 2019
1 דירוגים
סלט ארטישוק עם מיונז שקדים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
סלט ארטישוק עם מיונז שקדים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

הומאז' לסלט תפוחי אדמה במיונז. את תפוחי האדמה החלפתי בארטישוק, את המיונז התעשייתי - במיונז ביתי טבעוני

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למיונז שקדים

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חולטים את שני סוגי האפונה במי מלח רותחים 2־1 דקות. מעבירים מיד לקערה עם מי קרח לכמה שניות. מסננים.

2

מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט. טוחנים את מרכיבי המיונז בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים את המיונז לקערת הסלט ומערבבים קלות. אפשר לשמור את המיונז במקרר עד 5 ימים.