מתכון

סלט גרגרי חומוס וחציל בלאדי עם יוגורט כבשים

ספטמבר 2019
1 דירוגים
סלט גרגרי חומוס וחציל בלאדי עם יוגורט כבשים של שף רפי כהן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
סלט גרגרי חומוס וחציל בלאדי עם יוגורט כבשים של שף רפי כהן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

מעין מסבחה של חצילים עם גרגרי חומוס על בסיס יוגורט. מגישים חם, כמו שמסבחה צריכה להיות, ועם פיתות בצד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מעבירים את גרגרי החומוס לסיר, יוצקים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים שעה וחצי ברתיחה מלאה עד לריכוך מוחלט.

קולים חצילים

2

קולים חצילים על להבה גלויה 5 דקות מכל צד עד שהקליפה נעשית מפוחמת ומעבירים לצינון בשקית אטומה (זה יקל אחר כך על הקילוף).

3

קולפים את החצילים, חותכים גס את בשר החצילים ומניחים בקערה.

מרכיבים את הסלט ומגישים

4

מוסיפים את יתר החומרים למעט היוגורט ומערבבים.

5

יוצקים את היוגורט לצלחות הגשה אישיות, מחלקים את הסלט בין הצלחות ומגישים.