אם לא מוצאים, אפשר לחפש בשווקים דסקיות תפוחי אדמה מיובשות ולהכין בצורה זהה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
חומרים ל-4 מנות:
להגשה:
אופן ההכנה
1
ממלאים סיר קטן במים עם כף מלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מוסיפים את פרוסות הדג ומבשלים 3-2 דקות בבעבוע עדין עד שהן מוכנות אך לא מתייבשות. מוציאים את הדג בעדינות בעזרת כף מחוררת.
2
מערבבים גזר, סלרי ודאיקון בקערה עם מרינדה לחמוצים אסיאתיים. מניחים ל-20 דקות לפחות.
3
מתבלים את פרוסות הדג במעט ממטבל רוטב הדגים.
4
מסננים את הירקות מהמרינדה ומתבלים במעט ממטבל רוטב דגים.
5
עורמים את הירקות במרכז צלחת הגשה ומסדרים מעל את הדגים.
6
בהגשה מפזרים עשבי תיבול ובוטנים קצוצים.