מתכון

סלט טאבולה בורגול, קינואה ועדשים

אפריל 2019
3 דירוגים
סלט טאבולה בורגול, קינואה ועדשים של Loveat. צילום וסטיילינג: שי נייבורג
סלט טאבולה בורגול, קינואה ועדשים של Loveat. צילום וסטיילינג: שי נייבורג

סלט טבעוני עשיר בחלבון מלא מהצומח ובסיבים התורמים לתחושת שובע לאורך זמן

הסלט הזה הוא דרך מצוינת לנצל שאריות של קינואה מבושלת. את העדשים והבורגול אין צורך לבשל, אבל הם דורשים השרייה מראש.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקישוט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את הירקות החתוכים עם עשבי התיבול הקצוצים.

2

בקערת ערבוב אחרת שמים את הבורגול, הקינואה והעדשים. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

3

מעבירים את תערובת הבורגול לתחתית קערה. מניחים מעליה את הסלט. מקשטים בעזרת עלי נענע טריים.