הסלט הזה הוא דרך מצוינת לנצל שאריות של קינואה מבושלת. את העדשים והבורגול אין צורך לבשל, אבל הם דורשים השרייה מראש.
מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
לקישוט
אופן ההכנה
1
מערבבים את הירקות החתוכים עם עשבי התיבול הקצוצים.
2
בקערת ערבוב אחרת שמים את הבורגול, הקינואה והעדשים. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
3
מעבירים את תערובת הבורגול לתחתית קערה. מניחים מעליה את הסלט. מקשטים בעזרת עלי נענע טריים.