מתכון

סלט טאבולה הדרים

יולי 2019
1 דירוגים
סלט טאבולה הדרים של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל
סלט טאבולה הדרים של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל

טאבולה הוא סלט מדויק ומענג: המון עשבים, בורגול ותיבול נדיב. הדרך שלי לשדרג משהו כה מדויק היא עם הדרים

יצירת פלחים מדויקים דורשת קצת תרגול, אבל אם יש לכם סכין טובה וקצת סבלנות תצליחו במשימה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים את הבורגול בקערה קטנה ומכסים בכוס מים. משרים במשך 20 דקות עד שהבורגול רך ובעל מרקם נגיס. מסננים וסוחטים היטב נוזלים עודפים.

2

מפלטים את הההדרים: מסירים את שני הקצוות של הפרי, ובעזרת סכין חדה חותכים את החלק שבו הציפה (החלק הלבן בקליפה) מסתיימת ובשר הפרי מתחיל. מסירים את הקרומים של הפלחים בשני הצדדים. את מה שנשאר מהפרי סוחטים. חותכים את כל הפלחים לגודל אחיד.

3

מערבבים בקערה את פלחי ההדרים, עשבי התיבול והירקות. מוסיפים 6-4 כפות גדושות מהבורגול ומערבבים בעדינות.

4

מתבלים בשאר המרכיבים ומקשטים בשקדים.