מתכון

סלט ירוקים ונקטרינות

משילוב של חסה, גבינה ופירות נולד סלט קליל ורענן, עתיר טעמים של קיץ

אפריל 2019
סלט ירוקים ונקטרינות של שף גיא גמזו. צילום: רמי זרנגר
סלט ירוקים ונקטרינות של שף גיא גמזו. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לוויניגרט

אופן ההכנה

לוויינגרט

1

מכניסים את כל החומרים מלבד השמנים לקערה, ומערבבים אותם בעזרת מטרפה. תוך כדי ערבוב מזלפים פנימה את השמנים, עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. אפשר לאחסן את הוויניגרט עד שבוע במקרר.

לסלט

2

מערבבים את כל הירקות בתוך קערה גדולה.

להגשה

3

מוסיפים ויניגרט בעדינות ומפזרים גבינה.