היא היתה החלוצה של סצנת המסעדנות בלוינסקי והיא עדיין המסעדה הכי פופולרית והומה בשכונה. "אוזריה" של אביבית פריאל היא מסוג המקומות שבהם מרגישים מייד בבית וגם את האוכל שלה אפשר וכדאי לאמץ במטבח הביתי.
אביבית: "הסוד של הסלט הזה הוא ויניגרט בירה, שנולד בהשראת הטברנות של לוינסקי. הוא מבוסס על השילוב המאוד צרפתי של חומץ, דבש, חרדל ושמן זית, אבל בתוספת כמות נכבדה של בירה, שמעניקה לו מרירות מיוחדת, המתאימה לעוקץ המריר של הארוגולה כמו כפפה ליד."
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לוויניגרט בירה:
אופן ההכנה
1
מנערים את כל חומרי הוויניגרט בצנצנת לקבלת אמולסיה אחידה.
2
שמים חסות וארוגולה בקערה גדולה, יוצקים מהרוטב ומערבבים בעדינות. מפזרים אגס, פרמזן ואגוזי לוז ומערבבים קלות. מגישים מייד.
גיוון: ניתן להחליף את לבבות החסה הרומית ב-2 חבילות של סלנובה.