מתכון

סלט ירוק עם נתחי עוף ברוטב רימונים

פברואר 2020
3 דירוגים
סלט ירוק עם נתחי עוף ברוטב רימונים של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: עודד מרום. סטיילינג: דיאנה לינדר
סלט ירוק עם נתחי עוף ברוטב רימונים של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: עודד מרום. סטיילינג: דיאנה לינדר

ההשריה ברוטב מרככת מאוד את חזה העוף, עוזרת לתיבול לחדור לתוכו וגם יוצרת את הזיגוג המושלם

שימו לב: העוף צריך לפחות שעתיים השרייה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.

2

מניחים את נתחי העוף בחצי מכמות הרוטב, מכסים ומשהים למשך שעתיים לפחות במקרר ואפשר למשך לילה. את יתר הרוטב שומרים במקרר להגשה.

3

מחממים מחבת צלייה משומנת קלות וצולים את נתחי העוף 5-3 דקות מכל צד עד שהם שחומים ועשויים. מצננים ופורסים.

4

מערבבים את חומרי הסלט עם הרוטב ששמרנו, מוסיפים את נתחי העוף הצלויים ומגישים.