מתכון

סלט כרוב סגול, חמוציות ותפוחים עם אטריות זכוכית

יולי 2019
2 דירוגים
סלט כרוב סגול, חמוציות ותפוחים עם אטריות זכוכית של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
סלט כרוב סגול, חמוציות ותפוחים עם אטריות זכוכית של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

רוטב דגים (נאם פלא) איכותי אמור להכיל רק אנשובי, מלח ומים, אך ליתר ביטחון בדקו את רשימת המרכיבים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים אטריות בסיר עם מים רותחים לפי הוראות היצרן עד שהן שקופות. מסננים, שוטפים וחותכים למקטעים של כ-15 ס”מ.

2

מערבבים בקערה כרוב, תפוחים, אטריות, חמוציות ואת מרכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול. הרוטב צריך להיות חמצמץ ורענן. אפשר להשהות את הסלט מעט או להגיש מייד.

3

לפני ההגשה: מפזרים על הסלט עלעלי מיקרו.