מתכון

סלט מוצרלה וזוקיני מוחמץ

מוצרלה וזוקיני מוחמץ של שפים דניאל צור ועומר שדמי | צילום: אנטולי מיכאלו
מוצרלה וזוקיני מוחמץ של שפים דניאל צור ועומר שדמי | צילום: אנטולי מיכאלו

רצועות זוקיני דקות מוחמצות, עלים רעננים ומוצרלה טרייה ממשיכים את הקו האיטלקי-גלילי של המסעדה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתחמיץ

לסלט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את התחמיץ

1

מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

מכינים את הסלט ומגישים

2

פורסים את הזוקיני לאורך לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה, קולפן או סכין חדה ומעבירים לקערת התחמיץ ל־3 דקות. מסננים ומסדרים את הזוקיני על צלחת הגשה בצורה חופשית. בוצעים כדורי מוצרלה לשניים, מניחים על פרוסות הזוקיני ומתבלים בפלפל שאטה. מסדרים בצד את העלים הירוקים ומגישים.