מתכון

סלט מלפפונים ונענע

מאי 2019
1 דירוגים
סלט מנטה מלפפון וזוקיני נאים של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
סלט מנטה מלפפון וזוקיני נאים של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

סלט שתופס את הקיץ במיטבו, עם רצועות מלפפונים, פאקוס וזוקיני ואפשר להוסיף גם מלון בוסר (בעג'יר) או מלון מוצק

את הירקות משרים לכמה דקות במי מלח – זה שומר עליהם פריכים ומוצקים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקלפים את המלפפונים, הפאקוסים והזוקינים, פורסים לאורך לפרוסות דקות (רצוי בעזרת מנדולינה) וחותכים לרצועות דקיקות. מעבירים לקערה עם מי קרח ל־10 דקות. מסננים.

2

מערבבים את הרצועות עם עלי מנטה, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל לבן בקערה רחבה. מפזרים את הבוטנים ומגישים מיד.