מתכון

סלט מלפפונים, חסה ואננס טרי

סלט חינני, שיכול לשמש גם כמנה ראשונה עצמאית

אוקטובר 2021
סלט מלפפונים, חסה ואננס טרי של מיכל מוזס. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: אילן נחום)
סלט מלפפונים, חסה ואננס טרי של מיכל מוזס. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: אילן נחום)

המראה היפה ביותר מתקבל כשפורסים את המלפפונים והאננס במנדולינה הוספתי אננס ובזיליקום לסלט המלפפונים התאילנדי ועידנתי את תערובת הכבישה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

שמים מלפפונים, אננס ובצל בקערה. מערבבים בקערית חומץ, סוכר, מים וצ‘ילי ויוצקים על הירקות. מערבבים ומשהים 30 דקות בטמפרטורת החדר.

2

מניחים את תערובת המלפפונים והאננס על עלי חסה, מתבלים במלח ומפזרים מעל עלי כוסברה, נענע ובזיליקום.