מתכון

סלט סושי אבוקדו

1 דירוגים
סלט סושי אבוקדו של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
סלט סושי אבוקדו של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

אבוקדו בסושי? זה מתבקש. הנה סלט יפני של אבוקדו עם אורז, אצות נורי, ירקות פרוסים דק ורוטב מתקתק של חומץ וג’ינג’ר

תוספות לגיוון:

• 250 גרם קוביות פילה של דג טרי ונא (סלמון, טונה, לוקוס או מוסר).

• פתיתים של 2 ביצים מקושקשות.

• 200 גרם טופו מגורר.

• קופסת טונה משומרת ומסוננת.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שמים אורז בסיר עם 2 כוסות מי ברז ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 15 דקות. מצננים, ואם ממהרים, שוטפים במים.

2

בינתיים מערבבים את חומרי הרוטב.

3

מערבבים את האורז עם יתר החומרים ועם הרוטב, מפזרים אפונת ווסאבי מעל ומגישים מייד.