מתכון

סלט סלקים

פברואר 2019
1 דירוגים
סלט סלקים של שף קובי בכר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
סלט סלקים של שף קובי בכר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

ניתן להגיש את הסלט הצבעוני הזה גם כתוספת חמה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לוויניגרט דבש

לוויניגרט דבש

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לסלט

1

מסדרים בתבנית את הירקות, שטופים ולא מקולפים, מתבלים בשמן זית ואופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. מקררים לטמפרטורת החדר.

לוויניגרט דבש

2

מעבדים במעבד מזון את כל מרכיבי הוויניגרט עד קבלת מרקם אחיד וחלק.

להגשה

3

חותכים את הירקות לשישיות (עם הקליפה), ומסדרים בקערת הגשה. מזליפים מעל ויניגרט דבש וזורים מלח ים אטלנטי.