מתכון

סלט סלק, תפוח עץ, סלרי וגבינת רוקפור

דצמבר 2015
3 דירוגים
סלט סלק, תפוח עץ, סלרי וגבינת רוקפור. צילום: רונן מנגן | סטיילינג: רותם ניר
סלט סלק, תפוח עץ, סלרי וגבינת רוקפור. צילום: רונן מנגן | סטיילינג: רותם ניר

הסלט הזה תמיד מזכיר לי את אמא שהכינה אותו עם שמנת חמוצה. אני מכינה אותו עם רוקפור, שמוסיפה מליחות ופיקנטיות

"הסלט הזה תמיד מזכיר לי את אמא שלי, ילידת אוקראינה, שהיתה מכינה אותו עם שמנת חמוצה. אני מכינה אותו עם גבינת רוקפור, שמוסיפה מליחות ופיקנטיות.”(לידיה ליפא)
בשביל צבעוניות הסלט, מומלץ להשתמש בתפוחי עץ בשני צבעים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

פורסים תפוחים לפרוסות דקיקות בעזרת סכין חד או מנדולינה ומעבירים לקערה. יוצקים מיץ לימון למניעת השחרה ומערבבים.

2

מסדרים את פרוסות התפוחים על צלחת. מפזרים סלרי, אגוזים, סלק וגבינה.

3

מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט.