מתכון

סלט עגבניות עם אבטיח צרוב

יולי 2019
4 דירוגים
סלט עגבניות עם אבטיח צרוב של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר
סלט עגבניות עם אבטיח צרוב של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר

משום מה פסחנו בארץ על השילוב המושלם שבין אבטיח לעגבניות, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

הצריבה של האבטיח מעניקה לו שכבה שחומה ומקורמלת (הוא מלא בסוכר טבעי שמתקרמל מהר) והיא גם מאדה מעט את הנוזלים כך שטעמו הופך מרוכז ודומיננטי יותר. חשוב לחתוך את האבטיח לפרוסות עבות כדי שלא יתפרק בצריבה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתיבול

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חותכים את פלח האבטיח למשולשים בעובי 3־4 ס"מ עם הקליפה, מייבשים אותו בנייר סופג וצורבים במחבת טפלון חמה כדקה מצד אחד בלבד.

2

מערבבים את כל המרכיבים מלבד האבטיח בקערה, מתבלים במלח ובפלפל, מזלפים חומץ בלסמי ושמן זית, מניחים מעל את האבטיח ומגישים מיד.