מתכון

סלט עדשים מונבטות וגרגירי רימונים

פברואר 2019
1 דירוגים
סלט עדשים מונבטות וגרגירי רימונים של אורנה ואלה. צילום: בועז לביא
סלט עדשים מונבטות וגרגירי רימונים של אורנה ואלה. צילום: בועז לביא

אורנה אגמון ואלה שיין, הלוא הן אורנה ואלה, מעניקות מתכון לסלט עדשים שכולו בריאות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים את העדשים 8-10 שעות במים, מסננים, מניחים במסננת ומנביטים לילה או יותר, עד שיוצא נבט קטנטן.

2

מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את העדשים כחצי דקה-דקה במים רותחים. מסננים ומייבשים היטב.

3

מערבבים את העדשים עם גרעיני הרימון, מוסיפים סירופ רימון, שמן זית, עשבי תיבול ומלח. טועמים ומתקנים תיבול.