מתכון

סלט פלפלים ועגבניות ים תיכוני

פברואר 2020
1 דירוגים
סלט פלפלים ועגבניות ים תיכוני. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
סלט פלפלים ועגבניות ים תיכוני. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

התיבול בחומץ מיושן מעניק אנינות לפלפלים הקלויים. הגישו לחם כפרי או בגט ליד הסלט העסיסי הזה כדי לספוג את המיצים

רוצים להשקיע יותר?

מכינים פלפלים קלויים ומוחמצים תוצרת בית: מניחים אותם תחת גריל לוהט או על להבת כיריים והופכים עד שהקליפה משחירה וניתקת מכל הצדדים. מניחים בכלי אטום לקירור. מקלפים, מגרענים ומשהים בחומץ לפחות שעתיים. אפשר להוסיף לתחמיץ שיני שום פרוסות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים פלפלים עם חומץ, תימין ושום ומשהים לפחות 15 דקות ועד שעתיים-שלוש.

2

לפני ההגשה מוסיפים עגבניות שרי, זיתים, עלי בזיליקום וצלפים. יוצקים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מגישים מיד.