מתכון

סלט קינואה, חומוס ועדשים בקרם צזיקי

פברואר 2019
1 דירוגים
סלט קינואה, חומוס ועדשים בקרם צזיקי של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן
סלט קינואה, חומוס ועדשים בקרם צזיקי של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן

רשת קפה ג'ו מציגה סלק שכולו סופר פוד עם קינואה, עדשים, צ'יה וצזיקי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לסלט

1

מבשלים בנפרד את גרגירי החומוס, הקינואה והעדשים השחורות עד שהם מוכנים.

2

קוצצים את עשבי התיבול, החמוציות והבצל הסגול, ופורסים דק את הפלפל הירוק החריף. מערבבים היטב את כל מרכיבי הסלט.

לצזיקי

3

קוצצים את שיני השום, הפלפל הירוק החריף, הבצל הירוק והנענע.

4

מערבבים היטב את כל מרכיבי הצזיקי.

להגשה

5

מחלקים את קרם הצזיקי לשתי צלחות הגשה ומורחים אותו על הצלחת.

6

מחלקים את הסלט באופן שווה בשתי הצלחות ומסדרים מעל הצזיקי.

7

מזליפים טחינה גולמית על הסלט, זורים את זרעי הצ'יה מעל הטחינה ומגישים.