מתכון

סלט קיסר עם פטריות כבושות

אוגוסט 2016
סלט קיסר עם פטריות כבושות. צילום: אסף אמברם | סגנון: דלית רוסו
סלט קיסר עם פטריות כבושות. צילום: אסף אמברם | סגנון: דלית רוסו

גרסה צמחונית וטעימה במיוחד של הסלט האהוב  

הפטריות הכבושות הן בשרניות, חמצמצות והולכות נהדר עם כוס משקה, על פרוסת לחם טוב או בתוך סלט. להבדיל מפטריות טריות – הכבושות נשמרות המון זמן (עד 3 חודשים!).

גרסה צמחונית וטעימה במיוחד של סלט הקיסר האהוב. מומלץ להכין את הרוטב כשעה לפני ההגשה ולהעביר למקרר להתייצבות.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב:

להגשה:

לרוטב:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים פטריות כבושות:

1

מתכון לפטריות כבושות בשיטת אסקבש

2

מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה, מעבירים לכלי עם מכסה ושומרים בקירור לפחות שעה ואפשר עד יומיים.

3

שמים בקערה עלי חסה, בצל ופטריות. מוסיפים 5-4 כפות רוטב ומערבבים. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים פרמזן ומגישים.