מתכון

סלט קיסר של פיאצה רוסטיקו

יולי 2017
1 דירוגים
סלט קיסר. צילום: דניאל לילה
סלט קיסר. צילום: דניאל לילה

מתכון לסלט הקלאסי והאהוב שניתן למצוא בתפריט של מסעדות רבות, מוגש כאן בשדרוג של רוטב דגים תאילנדי

אמנם מקורו בארצות הברית ולא באיטליה, אבל הוא נחשב לאחד הסלטים האהובים בכל מסעדה. שימו לב לרוטב הקיסר – משתמשים במיונז מוכן ומוסיפים לו רוטב דגים תאילנדי, שמחליף את האנשובי המקורי.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לחזה עוף:

לרוטב קיסר:

לחזה עוף:

לרוטב קיסר:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

משרים את חזה העוף:

1

מניחים בקערה קוביות חזה עוף, שמן זית ותימין ומערבבים. משרים את העוף כשעתיים.

מכינים רוטב קיסר:

2

מניחים בצנצנת גבוהה את כל החומרים וטוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה.

צולים את העוף:

3

מחממים מחבת פסים, מוסיפים את קוביות העוף וצורבים קצרות מכל הצדדים.

מרכיבים את הסלט:

4

קורעים חסה בידיים ומניחים בקערת הגשה. מוסיפים את הרוטב, פרמזן וקרוטונים ומערבבים עד שהחסה עטופה ברוטב. מפזרים מעל נתחי עוף ומגישים מיד.