מתכון

סלט רוסטביף

פברואר 2016
צילום: ריאן
צילום: ריאן

גרסה זריזה לרוסטביף למי שממהר או רוצה רק כמות קטנה כדי לשלב בסלט - כמו כאן. המתכון יעבוד עם כל נתח שטוב לצלייה

 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוסט

לסלט:

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משמנים מחבת עם תחתית עבה או פלאנצ’ה ומלהיטים אותה

2

צולים את נתחי הבשר דקה-שתיים מכל צד, תלוי במידת העשייה הרצויה. מתבלים במלח ופלפל.

מכינים סלט ורוטב ומגישים:

3

מסדרים את עלי הבייבי בקערת הגשה, מפזרים חצאי עגבניות שרי ובצל.

4

מנערים בצנצנת או מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב ויוצקים מעל הסלט. מערבבים.

5

מניחים את נתחי הבשר מעל הסלט ומגישים.