מתכון

סלט שומר וגבינת קֶפַלוֹטִירי

3 דירוגים
סלט שומר וגבינת קפלוטירי של אורנה ואלה. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר
סלט שומר וגבינת קפלוטירי של אורנה ואלה. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר

את גבינת הקפלוטירי (Kefalotyri) אפשר למצוא בחנויות מתמחות או להחליף בגבינת טולום או קשקבל

הוויניגרט הטעים נשמר במקרר יומיים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט השומר

לוויניגרט

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים ויניגרט

1

טורפים את כל החומרים במטרפה ידנית לרוטב חלק.

מכינים את הסלט

2

מערבבים בקערה גדולה שומר, פטרוזיליה, תפוז, חסה, זיתים, אבוקדו ועלי מיקרו חרדל או רוקט ומתבלים בחלק מהוויניגרט (היתר יישמר במקרר עד יומיים). מפוררים מעל גבינה ומגישים.