מתכון

סלט שומר עם תפוזים וכוסברה

4 דירוגים
סלט שומר עם תפוזים וכוסברה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלט שומר עם תפוזים וכוסברה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

השומר הטרי עז הטעם נכבש קלות בעזרת שילוב של לימון ותפוזים. הזיתים והכוסברה משלימים את משחקי הטעמים והמרקמים

באותה שיטה מכינים
סלט שומר וגזר עם לימון וכוסברה: חותכים 4 גזרים לרצועות דקיקות בעזרת קולפן ז'וליינים, מחליפים את התפוז בלימון ומוסיפים גם מעט שמן שומשום קלוי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד הכוסברה ומשהים ל-30 דקות לפחות לספיגת טעמים.

2

מוסיפים את הכוסברה לפני ההגשה.