מתכון

סלט שומר, פומלה ולוביה

דצמבר 2018
4 דירוגים
סלט שומר, פומלה ולוביה של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
סלט שומר, פומלה ולוביה של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

סלט זה מאופיין מחד בטעם אניסי המיוחד לשומר, ומאידך בחמיצות ובמתיקות של הפומלה, המאזנות אותו ומדגישות את טעמיו

*זמן ההכנה במתכון אינו כולל את זמן ההשרייה של הלוביה: 12-8 שעות

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את הלוביה 35־40 דקות עד שהיא רכה אך יציבה.

2

מערבבים את הלוביה עם כל מרכיבי הסלט בקערה.

3

מערבבים את מרכיבי הרוטב, מוזגים על הסלט ומערבבים.