מתכון

סלט שורשים, תפוחים ופנקו שקדים

דצמבר 2018
2 דירוגים
סלט שורשים של לימור לניאדו תירוש. צילום וסטיילינג:לימור לניאדו תירוש
סלט שורשים של לימור לניאדו תירוש. צילום וסטיילינג:לימור לניאדו תירוש

ממלאים את הכיור במים, שוטפים את השורשים טוב טוב משאריות חול ואדמה, מוסיפים קצת מיץ לימון ושמן זית - ואוכלים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת יבשה וקולים את הפנקו והשקדים 10 דקות על להבה נמוכה, עד הזהבה. 

2

מכינים את הרוטב: שמים בצנצנת את כל חומרי הרוטב ומנערים היטב. Ž

3

מרכיבים את הסלט: מערבבים בקערה גדולה את כל חומרי הסלט, למעט תערובת הפנקו והשקדים. יוצקים את הרוטב ומערבבים שוב. מתקנים תיבול. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל את השקדים והפנקו ומגישים.