מתכון

סלט תפוחים ורוקט

מרירות, חמצמצות ומתיקות - טעמים שמתחברים מעולה לטרין הכבד וגם כנשנוש מרענן בין המנות

מרץ 2019
סלט תפוחים של סבינה ולדמן. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע
סלט תפוחים של סבינה ולדמן. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים אגוזים במחבת יבשה על להבה בינונית 4-3 דקות עד שהם מעלים ניחוח. מדי פעם מנענעים את המחבת.

2

מערבבים את כל חומרי הסלט למעט הביצים. מניחים מעל את הביצים ומגישים מייד.