מתכון

סלט תפוחי אדמה וכוסברה עם פטה, לימון ושום

2 דירוגים
סלט תפוחי אדמה וכוסברה עם פטה, לימון ושום של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלט תפוחי אדמה וכוסברה עם פטה, לימון ושום של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

הכוסברה היא לא רק חלק מן הסלט, אלא משתלבת גם ברוטב ובשני המקרים מחמיאה מאוד לטעמם של תפוחי האדמה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים תפוחי אדמה בסיר עם מים לכיסוי כ- 30 דקות או עד שהם רכים אבל לא מתפוררים. מסננים, מצננים קלות, קולפים וחותכים לקוביות גדולות.

2

מרסקים את חומרי הרוטב בבלנדר.

3

מוסיפים לתפוחי האדמה בצל ואת הרוטב ומערבבים.

4

לפני ההגשה מוסיפים כוסברה ופטה ומערבבים.